Ποια είναι η οδός που θα πάρει το όνομα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Με τη βούλα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης προχωρά η διαδικασία της ονοματοθεσίας του δρόμου που ξεκινά από την Αμμουδάρα και καταλήγει στα όρια του δήμου Μαλεβιζίου με τον δήμο Ηρακλείου.

Η αρμόδια επιτροπή της Αποκεντρωμένης για τις ονοματοθεσίες των οδών ενέκρινε ομόφωνα την απόφαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου να δοθεί στην ανώνυμη δυτική περιμετρική οδό που συνδέει την Αμμουδάρα με το Ηράκλειο το όνομα του εκλιπόντα πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η συγκεκριμένη οδός, αρχίζει από τη λεωφόρο Α. Παπανδρέου στην Αμμουδάρα και καταλήγει στα όρια του Δήμου Μαλεβιζίου με τον δήμο Ηρακλείου. Πρόκειται για έναν κομβικής σημασίας δρόμο για την ευρύτερη περιοχή, ο οποίος εξυπηρετεί τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες του Μαλεβιζίου.

Η παραπάνω απόφαση επικυρώθηκε επίσης ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου στη συνεδρίασή του της 15ης Σεπτεμβρίου και το αμέσως επόμενο διάστημα, σε συνεργασία και με την οικογένεια του Κων/νου Μητσοτάκη, θα προγραμματιστεί η τελετή ονοματοθεσίας.

: patris.gr

      

Δημοφιλέστερες Ειδήσεις